Hifive is er voor:

ieder die een kinderclub aan huis wil beginnen

voor club- en zondagsschoolleiding

voor mensen die zelf geen tijd hebben om alles uit te zoeken.

Wil je meer inspiratie over allerlei dingen die verband houden met het brengen van het evangelie aan kinderen?

Ga dan naar onze andere sites www.bijbelverhalen.nl (cursus kinderwerk)

of www.waarom.info over antwoorden op levensvragen

Wie zijn wij?

 

 

Redactie: Josine de Jong

Ik heb als onderwijzeres zon vijftig jaar kinderwerk gedaan op scholen, zondagscholen en in clubs, op campings en in zaaltjes. Die ervaring stel ik tot uw beschikking. We hopen dat u er wat aan heeft.

 

Webmaster: Bram de Jong

Ook ik ben uit het onderwijs. Ik was leraar en ook tien jaar directeur van een basischool. Wij houden samen veel van Jezus en genieten van elkaar en onze zestien kleinkinderen.

 

 

 

 

Medewerker: Marjon

Ik ben Marjon, getrouwd en moeder van drie kinderen. Dat ik geen onderwijzeres ben geworden is eigenlijk best opmerkelijk te noemen, want het werken met kinderen loopt als een rode draad door m'n leven. Als klein meisje hielp ik m'n moeder mee met kinderclubs bij ons in de buurt en zelfs op de camping. Ik wilde als 8 jarige zo graag meehelpen in de kerk met kinderwerk dat men zei: Vooruit maar, je mag de kinderen helpen met oversteken. Van hulpje tot leiding van het kinderwerk, wat ik tot op de dag van vandaag nog doe, kinderen blijven mijn hart stelen.

Mijn visie is, dat ik anderen wil helpen het prachtige evangelie aan kinderen te vertellen. Mijn wens is dat er in heel Nederland Hi5 bijbelclubs gaan ontstaan, waar kinderen met elkaar op ontdekkingstocht gaan in de Bijbel en Jezus als vriend zullen leren kennen.

 

Bijbelgedeeltes zijn uit de Nieuwe Bijbelvertaling van het N B G.

 

Deze website heeft 3 frames. Je kunt ze zelf vergroten of verkleinen. Klik op de browserknop vernieuwen om de frames weer terug te zetten.