Klik op  e-mail  als je wilt 

reageren op deze website

 

Schrijf ons eens als je deze site gebruikt.

Heb je zelf een clubje?

Wat wil je op de site zien?

Heb je iets leuks meegemaakt?

Zijn er dingen die niet lekker lopen?

Wij horen graag jouw reactie.

 

Hieronder een aantal reacties op deze website:

Vanwege de privacy worden geen namen en adressen vermeld.

 

 

15-11-07

Beste Josine, 

Zondag zat mijn man het lied . ‘k Stel mijn vertrouwen op de Heer mijn God, te zoeken en vond jullie website. We zijn verrast want we kennen niemand die ook een bijbelclub aan huis heeft.  We hebben iedere zondag middag ons clubje bij ons thuis. We zijn enorm blij met dit kleine werk in God koninkrijk en zouden wel willen dat er in alle straten christenen hun huizen gingen op zetten voor de buurt. Het is leuk ervaringen te delen. Veel zegen

 

14-11-07

hoi geweldig jullie site veel mooie verhalen en tips die wij regelmatig gebruiken voor de meisjesclub binnen onze gemeente. Gods zegen. E. en J.

 

15-10-07

Lieve en geweldige mensen van de bijbelclub. Ik ben een medewerker van de zondagschool van de baptistengemeente…. Aan het begin van dit jaar zijn wij begonnen met het werken met jullie website. En het gaat heel erg goed! Alle juffen kunnen zelf achter hun computer een keuze maken uit het materiaal en het moment van de kinderen (tijdens de kerkdienst wordt er aandacht besteed aan de kinderen) wordt ook geïnspireerd door jullie materiaal. De kinderen vinden het ook leuk om bv de quizzen te maken en de verhalen te horen. Mijn eigen kinderen hebben tijdens de zomervakantie elke avond een hoofdstuk van Little Pilgrim geluisterd. We zijn heel blij dat jullie er zijn en danken jullie voor alle materiaal. We zijn ook dankbaar dat God jullie leid en kracht geeft dit mooie werk te doen.

Ik denk dat er veel mensen zijn die jullie weten te vinden en er van genieten. Ik heb het gevoel dat ik zelf ook al veel eerder jullie had moeten mailen dat we jullie materiaal gebruiken. Maar beter laat dan nooit! Voor de toekomst wens ik jullie God’s zegen toe.

Met vriendelijke groet, H. D.

 

23-09-07

Hallo Wat een geweldige mooie site!! Mijn complimenten. Groeten G.

 

21-09-07

Wat een fantastische site!

We gebruiken vaak internet voor het opdoen van ideeën voor de kinderclub van onze kerk. Van jullie site hopen we nog veel gebruik te maken! R en M

 

21-09-07

Hallo,  Met vreugde en warmte heb ik naar de site gekeken - geluisterd. Zelf ben ik lid van een gemeente in Rotterdam, …. En het kinderwerk zijn we aan het opzetten, omdat het van een vergrijzende gemeente, de afgelopen jaren is veranderd naar een gemeente waarin meer jonge gezinnen een plek hebben gevonden, en waar jeugdwerk nieuw wordt opgezet, en nagedacht wordt over visie op kinderwerk en men bezig is om de site ook voor de kinderen leuk en boeiend te maken.

Voor de site zou het fijn zijn als we materiaal van ‘josine’ over zouden kunnen nemen… Staan jullie daar open voor? Verbonden in Hem, E.

 

21-07-07

Beste Josine,   Fantastisch ! Zomaar gevonden jullie site !  Ga in September 

beginnen met een nieuwe "kiddsclub.  Heb eigenlijk niet eens zoveel tijd ervoor... Maar wat prachtig juist , jullie site met talloze ideeen ! Heel goed voor mij om te gebruiken .  C.

 

21-07-07

Hoi Josine,  Heel erg bedankt dat wij gebruik mogen maken van jou creatieve ideeen! Een bijzonder mooi talent ;-) Nu zo in de vakantietijd was ik zoek naar spelletjes e.d. en die heb ik op jou site gevonden. Gods Zegen E.

 

26-06-07

Wat een geweldige site!

Ik zou zelf graag het programma de wapenrusting met de kindernevendienst gaan doen. Gods zegen! C.

 

12-06-07

Beste Josine en Bram,  Nogmaals bedankt voor de geweldige site. Je bent nooit te oud om iets te betekenen in het Koninkrijk van God; voor de kinderen, die door Jezus naar voor gehaald werden en als voorbeeld dienden voor de volwassenen.

Ga vooral zo door, met jullie gezegende en zegenrijke werk. Groetjes, L.

 

28-05-07

Hallo, Ik moet voor stage een bijbelverhaal uitwerken rond het thema huizen.

Ik vind jullie site echt prima in orde! zo vind je er geen twee! Ik zal er zeker en vast gebruik van maken en doorverwijzen ... groetjes

 

23-05-07 

Lieve mensen, 

Wij hebben elke vrijdagavond kinder- en tienclub bij ons in de kerk. wij maken zelf boekjes voor de kinderen en dit keer is het mijn beurt om een boekje te maken. Ik zie er dan best een beetje tegenop. maar nu ik jullie site heb gevonden ben ik helemaal blij geworden en valt er echt een beetje een last van me af. Wat een informatie en zo goed opgezet!! Super. Ik mail het ook aan de rest door. Wat besteden jullie hier veel tijd in!! Wat een zegen voor ons. Heel veel wijsheid toegewenst en kracht om dit werk te doen!! Gr j.

 

22-05-07

Beste heer-mevrouw, Ik heb uw prachtige website goed bekeken, echt een aanwinst!! A.

 

01-06-07

Beste Josine (en anderen), Wij, als kleine huisgemeente, zijn heel blij met je site. Wij halen er bijna iedere week wel iets van af voor de kinderen van onze gemeente.

We bidden je Gods Zegen toe bij het geweldige werk wat je in Zijn Koninkrijk doet voor onze kinderen en nog heel veel meer kinderen!!! Groetjes, L.

 

08-03-07

We maken regelmatig gebruik van jullie site en zijn heel blij met zoveel goede info. C.v.E.

 

06-03-07

ik heb het vehaal van peppi gebruikt voor een evangelitatiedag Heb de tekeningen dan wel zelf in het groot overgetekend. het is zegend overgekomen, er volgde een stilte waar de Heer de harten bezocht. het is dan ook zo duidelijk dat beeld van het kruis over de afgrond.hartelijk dank voor je site C. 

 

21-02-07

Hallo Josine Ik heb veel aan jullie website bij de voorbereiding van een club avond.

Heb andere clubleiders de website aangeraden te bezoeken en met succes.

Groet H.

 

19-02-07

Beste Josine, ik heb lekker rondgeneusd en inderdaad alle 3 de websites gevonden....ideaal al die informatie, werkbladen enz. enz.  

En ja....bij de mensen lijkt het er wel eens op dat als je oudere wat aan de kant geschoven wordt....maar bij God gaat alles altijd precies andersom. In de Bijbel komen juist de wijsheid en de levenservaring van de oudere naar voren en het belang van hun adviezen voor de jongere generatie. En zie hier...zelfs via de moderne weg van internet kunt u voor de jongeren tot zegen zijn. Geweldig toch!!!! Ik hoop en bid dat u nog heel lang op deze manier in dienst van God mag werken.  

Met vriendelijke groet, A.

 

01-03-07

Wat een goede website hebben jullie. Ik ben zo vrij om jullie programma te gebruiken voor een startende gemeente, ik hoop dat jullie dit goed vinden. Wij zijn de Chinese kerk “geloof, hoop, liefde” en gaan as maandag beginnen. Hartelijk dank en Gods rijke zegen in alles wat jullie doen. Hartelijke groet W.

 

02-02-07

Dankbaar bezoek ik regelmatig jullie site. Al jaren verfrist u niet alleen ons zondagsschoolwerk maar ook de Protestants Evangelische Godsdienstlessen in Hoboken en Antwerpen (België). .. M.M.

 

03-01-07

Hallo Josine, wat een leuke site zeg! Heel veel bruikbaar materiaal. Ik ben zelf zondagschool juf en heb al meerdere dingen gebruikt. Ga zo door en blijf met nieuwe dingen komen, dat zou echt leuk zijn. gr O